Glee-beroende och allmänt ovettig

Ja... Jag vet inte ens vad jag ska skriva. Orkar inte med internet, orkar inte med datorn. Hinner ändå inte. Jobbar jag inte (vilket jag alltid gör) är jag på vift nån annanstans. Sa hej då till Yar i veckan. Så jävla trist. Nu letar vi ny roomie, står mellan ett par irländare för tillfället. Skulle vara skönt att få in en kille i lägenheten igen, stoppa denna tjejhärd... haha. Vi får se.

Väntar för tillfället på att Rebecka och Tori som är på Viktorias fest ska höra av sig när hela stora gänget rör sig mot Manly så att jag kan gå ner och möta upp dem på en bar eller nåt. Typ, Steyne kanske. Eller nåt. Får se. Vill ni se hur road jag är för tillfället? Såhär road;MMM, JAG VET! Helt insanely road. Jag kunde inte dra till Viktoria tidigare för jag jobbade (sa ju att jag alltid jobbar) och nu vet jag inte ens om jag orkar palla mig ner för ett glas. Ska ju upp och jobba imorgon. Alla kommer ändå vara fulla och då orkar man inte. Men man vet ju aldrig vilka ansikten man får syn på om drar ner... Åh, dessa beslut...?

Nej, istället sitter jag här och lyssnar lamb of god och önskar att jag kunde kolla glee-klipp på youtube, men tror ni mitt youtube funkar? Nej, ska jag berätta för er. Det gör det inte. Och Toris hårddisk går inte att koppla in i nån av våra datorer pga något alldeles för komplicerat för mig att comprehenda så det blir inget Glee-lyssnande för mig. Det är bra i alla fall att de senaste avsnitten varit aaaaawesome. Så man kan börja kolla på det igen.

Btw, kolla vår nya tavla som Tori köpt för presentpengar;


Världens finaste och underbaraste stad! <3 Kommer heller aldrig glömma första gången jag körde bil över Harbour Bridge; Mörkt, regnigt, fullkomligt BLIND. Det var kul.

Nej nu är det slut på tramset. Jag orkar inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0