She's back!

Har haft långhelg och en väldigt bra sådan! Våren är här och Nilla tillbaka här där hon hör hemma! :)


Feeeng

När två av ens favoriter blandas;
 
 

Soundwave 2013 bokat!!


Idag känns det som att våren snart är på G!


Jobb

På jobbet måste vi ta olika style photos och skicka till head Office, bara för att jag gillar mina tjejer så mycket tänkte jag posta ett par. För att de skulle älska det om de visste! Hehe.

Sista bilden - under en blackout pga vädret! Haha så weird.
 


Matmat

Sitter och mumsar på det här just nu. Typisk Essi middag. Alltid när jag bor själv börjar jag äta nyttig och simpel mat - helt enkelt för att matlagning inte intresserar mig. Egentligen inte så dåligt.


Nu kan du få mig så lätt.

Har aldrig varit ett fan av Håkan men ändå sedan jag såg ett gammalt klipp på när Josefin sjöng den här låten för sin skola back in the days, har jag ändå tyckt om den här låten. Den är faktiskt rätt så jävla fantastisk på sina ställen.
 
 
 
 
Och alla bara pratar
"är det sant" och "jag har hört om dig"
Jag kommer aldrig tillbaka hit igen
Neonskyltar på gatorna
sänder ljus till mig och skatorna
Alla dansar, och jag tänker
är du också själv?
Var är du ikväll...

Det var så mörkt
den kvällen jag gick hem
jag hade hoppats på något, hoppats på något

Om du vill ha mig,
nu kan du få mig så lätt.

 

Utkast: Aug. 20, 2012

Det här är nog den snyggaste bilden som någonsin tagits på mig. :)
 

Utekväll med kollegorna

För ett par veckor sen var jag och tjejerna från jobbet hemma hos mig för lite drinkar innan vi drog ut i Manly. Jag svär att jag jobbar med de bästa tjejerna, vi kommer alla så bra överens. Vi har så kul tillsammans samtidigt som vi jobbar bra ihop och stöttar varandra när vi är på dåligt humör. Alla är dock inte med på bilden, trist nog.

Dock splittrades vi på en gång när vi kom ner till Manly. Jag och Eliza drog direkt till Steyne medan de andra drog till Shark bar. Sista timmarna spenderade jag dock med Mike och hans tre vänner hemma från UK innan vi alla drog hem till oss.
Nästa gång får vi hålla ihop lite längre vi tjejer, haha.Och just det. En dag råkade Lily se min tatuering och frågade om den och när jag berättade att det är en textrad från en av Flyleaf's låtar började vi prata om musik. Hon frågade om jag gillar sånt, som Parkway Drive osv, och när jag svarade att jag älskar sån musik och hon svarade "jag med" tillbaka, stirrade vi bara på varandra för ett par sekunder och konstaterade sen att vi är bästa vänner. Haha. She's awesome.

 

 

 

 


Ett tag sen

Känns som att det var ett tag sedan jag skrev. Jag är rätt så dålig på att uppdatera om vad jag faktiskt gör och så, vad som händer i livet. Det är rätt så mycket, men jag antar att jag aldrig varit typen som skrivit ut mitt liv på internet. (Skjut mig den dagen då jag postar personliga status uppdateringar på facebook, tack). På ett sätt vill jag markera den här veckan, bara för att ha det här i mitt bloggarkiv, bara för att jag markerat vissa andra grejer. Men vet inte vad jag ska skriva för att göra det. Så det får bli så här. Det är så lustigt och sjukt. Jag vet inte vad som kommer hända i framtiden, men jag är glad nu som det är. Och det nöjer jag mig mer än gärna med.
 
Blev fullkomligt kär i den här låten för ett par timmar sen, den är härlig som fan. Ser fram emot att se dem på soundwave 2013.
 
 
 
 

 
Jag mår bra i alla fall. 

RSS 2.0