07:15

07:15 AM. Öppnar ögonen. Tänker att jag inte vill gå upp så tidigt en söndag. Vänder mig om i sängen och ber någonstans långt bort att jag inte ska råka försova mig. Tittar upp på väggen igen där jag tyckt att jag sett nåt. Upptäcker spindeln som sitter på väggen ovanför Rebecka. KLARVAKEN.

Så började min morgon. Med att dra i en förvirrad Rebeckas arm och upprepa orden "Kom, bara kom", för att sedan leda henne ut i rummet innan hon ser spindeln ovanför sig. Till skillnad från sist blev vi av med den utan panik, hopp, tårar och panik. Kanske var det bara av den simpla anledningen att vi var yrvakna. Eller så har vi faktiskt gått och blivit ett par modiga jävlar.

Försov mig gjorde jag i alla fall inte. Upp mot jobbet. Trevlig dag som gick fort. Nu är jag dock ledig i tre dagar. TRE dagar. Visst jobbar jag resten av veckan efter det, men jag börjar bli less på att jobba så lite. Dels för att hyran ska betalas tillsammans med massa annat, dels för att jag blir rastlös. Vi ska dock byta till en större lokal och det kan betyda mer timmar. Kan också dock betyda färre timmar eftersom vi ska anställa 3-4 till tjejer. Så fort vi flyttat (vilket blir inom några veckor) ska jag se hur basrostret blir och blir det inte mer än vad det är nu ska jag börja söka alla de extrajobb jag hittills bara kollat på.

Helgen har i övrigt varit riktig bra. Utgång i fredags och sov bort lördagen efter jobbet. Bilder kommer inom ett par dagar troligen, då jag och Rebecka ska försöka föra över bilder till varandra imorgon. Får se hur det går med krångliga datorer och hårddiskar. Daaaamn.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0