Brother

När något är så vackert att man... inte riktigt vet vad man ska skriva. Men jag älskar hur han bara totalt förlorar sig själv i musiken och sin passion. Det finns inget vackrare att se på.


Vänner

När jag ändå är i farten och visar vart jag jobbar kan jag ju passa på att visa några av mina kära vänner som förgyller mina dagar. Togs några bilder tidigare i veckan när vi var ute på middag och drinkar för att fira min fina fina Lina som fyllde 30 år.
colette by colette hayman

Såg på facebook att mitt jobb har lagt upp en bild och tipsat om de två senaste butikerna de ska öppna och söker personal till. Det är min butik på bilden, så jag tänkte att det är ett ypperligt tillfälle att visa er hur det ser ut där jag spenderar mina dagar. Fint va :) Det allra roligaste är att jag på bilden står och gömmer bakom gondolerna längst bak, haha!


Oseriös

Ni vet när man har massor att göra men inte orkar och bara vill vara ledig? Jag har verkligen en sån dag idag.
Ibland vill man bara glömma allt vad vuxenliv heter och inte göra ett jävla piss.
Måste städa och fixa i rummet och lägenheten då jag ska lägga upp en annons för ett par stycken att flytta in. Tori flyttade till Sverige för 6 månader i tisdags, så det är bara jag och Mike här nu tills han också flyttar. Och det är samma sak på jobbet också, igår ringde jag runt till tjejer som lämnat in resumes för att arrangera intervjuer. Mycket sånt alltså, men här ligger jag. Fast framför youtube och galet kissnödig. Går jag? Nej.
Okej, nu måste jag gå.

Three nil

 
Fastnat framför youtube. Jag och mina perioder alltså. Är i en Slipknot-period. Men just nu känner jag alltid för att lyssna på deras musik. Den är lite mer in your face med snabba hårda slag i facet än mina lovies som sjunger/growlar mer. Så därför gillar jag Slipknot extra mycket just nu. Däremot, om jag ska vara ärlig, är anledningen till att jag inte varit ett huuuuuuuuuuuuuge megamega fan av Slipknot att jag tycker Corey's sjungande lätt blir tråkigt och för snällt, och det låter så jäkla löjligt nu när jag skriver det. Inte för att det är något fel med hans sjungande eller röst, jag älskar när han skriker, men hur fint är det inte med en mörk, raspig röst som growlar sig igenom en låt? Man blir ju hög på livet.

Randy Blythe t.ex. Det vore awesome att mixa Slipknot's musik med Randy's röst. Hedrar honom lite för att han fortfarande är fast i fängelse i Tjeckien för en händelse som skedde för över 2 år sen under en spelning där. Allt pekar ju på att det är en säkerhetsvakt som bär skulden och att vissa människor är ute efter pengar. But yeah yeah. Enligt en intervju med Randy har detta givit honom tid att skriva och tänka, så man får se det från den ljusa sidan. Men ändå; #freeRandyBlythe already.
 


Och jag vet, jag vet. Vissa tycker jag skriver för mycket om musik ibland som inte intresserar, så jag gör det inte alltid. Men det är min blogg, and this is where my heart is.

3:11

Det är så mycket som händer varje dag. Jag tänker alltid att jag ska uppdatera bloggen om allt så att ni i Sverige kan läsa om vad jag gör om dagarna, men det slutar alltid med att jag aldrig skriver någonting. I det stora hela är det bra i alla fall. Här är förra veckan i punktform;
 
Måndag: Ledig, fixade hemma innan resten av dagen spenderades med Lina på promenad.
 


Tisdag; Jobbade och drog sen till Lina för vår vanliga promenad. Där var Allie, Cornelia och Pernilla så det blev mys och mat innan vår låååånga prommis.

Onsdag: Gick av bussen från jobbet och skulle förbi Linas jobb för att säga hej. Där sitter Pernilla, Cornelia och massa andra för att äta middag. Skitgod middag blev det alltså den kvällen med ett gäng på ca 15 pers. Kul så där mitt i vardagen att alla kommer förbi när de kan och stannar för mat. Sen drog vi ett gäng hem till tjejerna och jag och Pernilla badade bland lösögonfransar.

Torsdag; Jobb 9-9 som vanligt, sen direkt ut för att möta upp mina tjejer. Några ginger ale innan det blev en rätt så tidig hemgång ändå. (Dry July)

Fredag; Ledig, vaknade och gick till stranden med Tori och sov i solen ett par timmar. Gick sen till the corso för lunch med vännerna. Sen spenderade jag, Pernilla och Tori en stund att gå i butiker. Jag som aldrig lyckas köpa secondhand köpte ett par kängor och en snygg kavaj för $15 styck.Sen satt jag och Nilla och pratade till kl halv två här hemma hos mig innan hon gick hem. Tiden liksom bara försvann sådär på kvällen.Lördag; Jobb hela dagen innan jag gick hem till Corre och Nilla. Lina kom efter sitt jobb och vi som inte ska dricka på två veckor bestämde oss för att skita i det. 4 shots var och sen drog vi ut, haha. Där mötte vi upp alla andra och hade en kul kväll som vanligt.

Jag och mina tjejer;

Haha, älskar denna bild. Det bästa med oss fyra är att vi kommit varann så nära men att vi alla är så himla olika.


Söndag; Jobb innan jag som alltid varje söndag går till Linas jobb och äter lite med henne innan hon börjar sitt skift: Hänger med henne och Pernilla som jobbar bredvid på söndagar, och sen gjorde jag något jag sällan gör. Jag gick HEM på kvällen istället för att dra ut. Jag var inte på humör för att vara ute bland folk, och självklart... SJÄLVKLART var det kvällen jag SKULLE ha varit ute. Ångesten alltså.

Måndag; Efter jobbet gick jag till Steyne för att möta upp gänget för middag. Lina och jag gick på promenad inan vi joinade de andra hemma hos henne och Allie. Jag var så trött att jag somnade där en stund.
 
 
Osv osv. Så här ser typ mitt liv ut i alla fall. Kul info eller hur.

Some days are for living. Others are for getting through.


Kavaj

Inte ofta man ser mig sporta något annat än svarta kläder inte. Men nej, jag bara provade den inne på Pernillas jobb idag efter jobbet. Den var på rea för bara $380........ (=3000kr eller nåt). ....... Den köper vi alltså inte. Men cool är den.

 


Väder

Förlåt men... Ni har sommar, vi har vinter.

 


Alone with you

Jag blev helt kär i den här låten första gången jag hörde den. Textade Phebe på en gång och skrev att hennes röst och sound är fullt av känslor och inspiration. Vi brukar alltid prata om det här med att skriva och musik etc. när vi jobbar och det är så kul att se hur bra det går för henne nu.
Nu har hon spelat in en musikvideo och släppt den som singel, så lyssna ni också! Ni kommer att älska den. Texten och känslan och hennes röst och allt är heeeeeelt fantastiskt. 
 I've been having trouble sleeping
I forget how the breath in
Ignore the things in which I should
I am not a stranger
I am but a flower that bellows and longs
I long for you.

I wanna be alone with you
I got lost in the night
I wanna belong to you
I got lost in the night
And your whispers they gently show me
I belong next to you

Oj

Snubblade in på en frisörsalong tidigare i veckan och kom ut med lite highlights i håret. Nöjd tjeeeeej va. Nu: Äter mat innan det blir inflyttningsfest hos Corre och Nilla. Jajamänn! Oj, nu lossnade hela M-knappen på mitt tangentbord. Men den funkar än!
 
 
 
 

RSS 2.0