3:11

Det är så mycket som händer varje dag. Jag tänker alltid att jag ska uppdatera bloggen om allt så att ni i Sverige kan läsa om vad jag gör om dagarna, men det slutar alltid med att jag aldrig skriver någonting. I det stora hela är det bra i alla fall. Här är förra veckan i punktform;
 
Måndag: Ledig, fixade hemma innan resten av dagen spenderades med Lina på promenad.
 


Tisdag; Jobbade och drog sen till Lina för vår vanliga promenad. Där var Allie, Cornelia och Pernilla så det blev mys och mat innan vår låååånga prommis.

Onsdag: Gick av bussen från jobbet och skulle förbi Linas jobb för att säga hej. Där sitter Pernilla, Cornelia och massa andra för att äta middag. Skitgod middag blev det alltså den kvällen med ett gäng på ca 15 pers. Kul så där mitt i vardagen att alla kommer förbi när de kan och stannar för mat. Sen drog vi ett gäng hem till tjejerna och jag och Pernilla badade bland lösögonfransar.

Torsdag; Jobb 9-9 som vanligt, sen direkt ut för att möta upp mina tjejer. Några ginger ale innan det blev en rätt så tidig hemgång ändå. (Dry July)

Fredag; Ledig, vaknade och gick till stranden med Tori och sov i solen ett par timmar. Gick sen till the corso för lunch med vännerna. Sen spenderade jag, Pernilla och Tori en stund att gå i butiker. Jag som aldrig lyckas köpa secondhand köpte ett par kängor och en snygg kavaj för $15 styck.Sen satt jag och Nilla och pratade till kl halv två här hemma hos mig innan hon gick hem. Tiden liksom bara försvann sådär på kvällen.Lördag; Jobb hela dagen innan jag gick hem till Corre och Nilla. Lina kom efter sitt jobb och vi som inte ska dricka på två veckor bestämde oss för att skita i det. 4 shots var och sen drog vi ut, haha. Där mötte vi upp alla andra och hade en kul kväll som vanligt.

Jag och mina tjejer;

Haha, älskar denna bild. Det bästa med oss fyra är att vi kommit varann så nära men att vi alla är så himla olika.


Söndag; Jobb innan jag som alltid varje söndag går till Linas jobb och äter lite med henne innan hon börjar sitt skift: Hänger med henne och Pernilla som jobbar bredvid på söndagar, och sen gjorde jag något jag sällan gör. Jag gick HEM på kvällen istället för att dra ut. Jag var inte på humör för att vara ute bland folk, och självklart... SJÄLVKLART var det kvällen jag SKULLE ha varit ute. Ångesten alltså.

Måndag; Efter jobbet gick jag till Steyne för att möta upp gänget för middag. Lina och jag gick på promenad inan vi joinade de andra hemma hos henne och Allie. Jag var så trött att jag somnade där en stund.
 
 
Osv osv. Så här ser typ mitt liv ut i alla fall. Kul info eller hur.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0