Nu ska vi inte vara såna

Men jag fick lov att hoppa in och jobba tre timmar idag, trots att det är min enda lediga dag. Så det blir 10 dagar i sträck den här gången. Men det är okej. Karma liksom. (Fick en super seller idag, woho!) Ett super sale är när man har ett sale för över $150. Det händer inte särskilt ofta, och räknas månadsvis. På väggen i vårt back room finns en lista med allas namn och så får man en stjärna varje gång man får ett super sale. De flesta har ingen för mars månad, Jel och Jordan har en varsin stjärna, och jag har fem stycken. Det känns jäkligt bra, även om sådant har en del med tur att göra. Som sagt; Karma!
Som "pris" får man i slutet av månaden ett presentkort att handla för i butiken :)

I övrigt har jag en väldigt bra dag som störs av huvudvärk som jag inte ens orkar notera. Jag har nämligen insett att även om jag jobbar mycket måste jag hänga med folk när de gör saker om kvällarna osv, inte tänka att jag måste stanna hemma för att gå och lägga mig i lagom tid för att jag måste jobba. Har man inget liv utanför jobbet, blir jobbet ens liv. Och det är då jag tröttnar så fruktansvärt mycket på det. Förra veckan var bra och därför mår jag nu mycket bättre igen än för två veckor sen när allt kändes lite piss.

Tre timmar på jobbet är ingenting, det gick på tio minuter och ikväll ska jag prova på en ny grej i matväg. Får se hur det går och vad tjejerna tycker. Jag är inte direkt största kocken i hushållet.
And also.. dundundun... Idag köper vi bil jag och Tori! Hon hämtar hem den ikväll äntligen! :)

Bra dag kan man sammanfatta det hela med helt enkelt.All Blacks haka

Jag älskar the all blacks Haka, så jäkla mäktigt.


:(

To our 36CF Family,

After much thought and discussion in the 36CF camp we have decided to break the silence and address some of the concerns that have been posted on our page.

Firstly, Our brother Thomas Noonan has decided to step away from the band.  I have played music with T for over 20 yrs.  He is one of my best friends so he will be sorely missed but we understand as we get older {and I mean OLDER}, life takes on new meanings.  So with his decision, we wish him a tremendous amount of success in his newest adventures.

As for 36CF, we are currently working on our new album and at this point we have no release date for you guys.  I have to be honest, last year was very difficult for my family as I lost my mother to cancer.  From that dark period of my life, we as a band decided after 19 years of 36CF, we needed a break from the road.

As the years have rolled by, one thing I have learned throughout this band's career is that we have found ways to find new life and overcome tragedies to create something we are truly proud of.  So with all of this, we are grateful and eternally indebted to all of our people for their undying loyalty and patience. We can't wait to get this record finished up and return to the road to connect once again.

With all our love and respect,
36CFVärldens bästa <3


Söndag

Orkar inte gå till jobbet. Har kommit in i en period där jag är så jäkla trött på mitt jobb, även om jag egentligen tycker om det. Bäst är mina kollegor också, men ändå... Kan bero på att jag jobbade järnet och sen typ blev sjuk och ändå jobbade för att de verkligen behövde mig.
Blev en snabb utgång igår. Det som är så skönt med att gå ut i Manly. Elva var klockan när jag bestämde mig för att dra med Rebecka ut, efter att ha legat i soffan och glott på film och käkat choklad. Bytte om, drog ner, träffade upp människor, drack en öl, dansade, pratade, gick hem. Var hemma vid två så har bara sovit fem timmar (och hujeda mig vad skönt täcket var imorse!!) Svårt att gå upp kallas det tror jag.
Nej, nu måste jag röra på mig. På med lite bra musik och jag är fit for fight!
Och där är det nya nagellacket jag älskar!

JournalÅngrar att jag inte köpte det här blocket, men har redan så mycket stationary saker.

Mannen


Off
Efter ett par jobbiga dagar är jag äntligen ledig i två dagar. Ska verkligen försöka njuta av det. Såg min crush på vägen hem från jobbet, det skadade ju inte, haha. En kille jag såg för första gången för nästan ett år sen här i Manly. Ser honom då och då och blir alltid lika... nyfiken? Hur man nu ska beskriva en crush på en människa man inte vet någonting om.
Imorgonkväll blir det förhoppningsvis Newtown igen, hoppaaaaaas! Men innan det ska jag sova som jag aldrig sovit förr.

Soundwave 2012

De är i ordning hur vi såg dem, 


Lostprophets


Relient K (Snacka om flashbacks)


In flames


Snyggingen Dan... haha och hans band Four year strong. (Det var alltså här jag föll som en fura).
Trivium
Black Veil Brides


Och det tog mig hur många år tills jag slutligen fick se Manson live?


The Pretty Reckless


Herregud så bra Lamb of God var. Ska lägga upp videor.
<3


Slipknot


Fint fint fint. (Blev tvungen att lämna Slipknot, Tori och Rebecka efter nån timme, för jag kunde inte inte se The used)


The used


System of a down


Angels & Airwaves


Machine Head


Nu blev det typ en bild på varje band men orkar inte ladda upp mer än så. Videor kommer. Fantastisk dag <3


Utgång

För ett par veckor sen var det meningen att jag och mina kollegor skulle ut för att lära känna varandra nu när vi har 3 nya tjejer med i teamet, men alla kunde inte så Jel, Jordan, jag och Rebecka var hos oss en stund och förade innan vi gick ner till Manly och dansade in natten.


Hahaha, baaabe.... Vi ser ut som landet Australien när vi står så tillsammans. Ser ni?

Fan då...

Det är nu så här på lördagsmorgonkvisten som man ångrar två tre saker;

1. Att man tackade ja till att jobba i Top Ryde idag 12-6 även fast det var ens enda lediga dag på 9 dagar, PLUS att man vaknar upp till asfint väder.

2. Att man inte kom ihåg att köpa kaffe på vägen hem igår kväll. Finns bara en halv tesked kvar typ. Får köpa färdigt to go på färjan istället.

3. Får inte tid till att tvätta håret...
Men jag gillar mitt nya nagellack i alla fall. Plus att min lön nästa vecka kommer vara helt awesome. Och jag kommer tvätta håret ikväll.

Onsdagmorgon

Här sitter jag i morgonens "snart är det höst"-mörker. Eller okej, skulle jag dra upp gardinerna skulle solen skina in i ögonen och få mig så där onödigt irriterad på hela dagen bara för att inte en enda droppe morgonkaffe har vidrört min tunga än.
   Det är mycket just nu. Inte mycket som i jobbigt, upprörande mycket, men mycket som händer. Cirka, typ, mest hela tiden. Resten av tiden spenderar jag läsandes, så jag känner mig inte jättenärvarande jämt. Men får berätta mer om allt när jag har tid. Är bara ledig på lördag den här veckan, och jag är väldigt säker på att jag även jobbar måndag och tisdag nästa vecka. Så om en vecka då kanske? Äh, vi får se.

Idag ska jag till Top Ryde och jobba, bara fem timmar och det tar mig ca en och en halv timme att komma dit. Men det är okej. På fredag ska jag jobba i QVB mitt i stan. Jag bara hör hur pengarna ramlar in på kontot! Känns asbra. Dessutom får vi ju mer timmar nu när vi flyttat vår egna butik i Warringah, till en mycket större. Det är kul, men också väldigt stressfullt då ägarna och de högst uppsatta kommer ner då och då och kollar allt. De är trevliga, men business är ju business, så vi är alla lite terrified.

Nej, nu får jag ta resten en annan gång. Ska dricka kaffe och läsa nån timme innan jag måste dra. PussDan

Under soundwave blev jag kär, hittade min drömman. Det blir nog inte mycket snyggare än så här i människoform;Ja, ni ser ju. Perfekt på alla sätt och vis (förutom kanske ringen på fingret haha...) Daaaaaaaaaaaaamn hot.

RSS 2.0