Miss you


"Simply put this is an amazing symphony of human genius, passion and heart"

Tänkte att jag skulle dela med mig av bara en varsin goding av PWD och Flyleaf's nya album. Njutnjutnjut. Det är så bra. Får en att vilja... leva liksom. Verkligen LEVA.
(De flesta av er skulle nog gilla Flyleaf's låt mer än PWD's.)

Herregud, dessa låtar live.... Kan ni tänka er magin?

Lika som bär?

Senaste tiden har jag börjat få höra att jag är lik någon så fort jag träffar en ny människa, eller bara någon random som kommer upp till mig endast för att påpeka detta faktum. Förutom den gången jag fick höra Adele och den gången då en kille kom fram på krogen och berättade att hans kompis hade en crush på mig oc kallar mig för Florence (pga Florence & the Machine) är det alltid samma 3 tjejer folk nämner. Lite kul sånt. Jag antar att det mest beror på håret men ni som känner mig, vad tycker ni?


Isla Fisher


Amy Adams


Lana Del Rey


En bild på mig från igår, håret ser lite ljusare ut än vad det kanske i verkligheten är

.

Saker kanske inte är så bra just nu, men jag har i alla fall världens bästa familj och vänner ❤


Bildregn mm

Jag saknar Mike. Den engelska killen som bodde här med oss i några månader. Han var kul och vi kunde prata i timmar. Efter att han återvände till England har jag haft ett brittiskt par bo här och det har inte funkat lika bra, så jag har kastat ut dem. Men så är det ibland när man flyttar ihop med främlingar. Istället ska Josephine, en vän som hittills bott i stan och i Bondi, flytta in och gör inte hon det har jag andra som är intresserade också. Men just nu, medan paret fortfarande bor här, är det inte alls så kul att vara hemma, det är bara stelt och dålig stämning.

Hänger fortfarande med samma människor, min kära tre tjejer och alla andra. I veckorna äter vi mat tillsammans, eller går ut för ett glas vin någonstans eller bara ligger hemma och pratar skit. På helgerna går man från restaurang till nån kompis jobb, till stranden/klipporna, till en annan restaurang, till poolen på the rooftop och till en annan kompis jobb. Sedan äter man middag och går ut och är social och hälsar på alla man stöter på ute här i lilla mysiga Manly och gamla hederliga Steyne. Sedan jag senast gav en mer ordentlig update har jag gått från upp över öronen förälskad till... jag vet inte vad. Har försökt ignorerat det hela men det kommer väl att blåsa upp i ansiktet på mig snart. Vi tjejer pratar ofta om hur vi inte vill ha pojkvänner, men inte fan kan vi hålla oss borta från karlarna för det.
 
Parkway Drive och Flyleaf har senaste veckan släppt ett varsitt nytt album, båda så underbart bra att jag drunknar. Drunknar kanske mest i tårar över att Lacey, min favoritsångerska i denna värld, har valt att lämna Flyleaf. Nu kanske inte det säger er så mycket, men jag har en av deras låttexter intatuerad på mitt revben, så att säga att det var sorgsna nyheter är en underdrift. Andra goda nyheter är att några efterlängtade böcker har släppts som jag slukat på ett par dagar, sorgen i det är att en värld man så lätt faller in i och tycker om, liksom försvinner ur ens liv. Tacka har man Glee! Haha, jaa.. Lika beroende där som vanligt ;)
 
Nej, vad säger ni om ett lätt bildregn från juli till början av oktober?

Pernilla och jag på Steyne
 
*Jag kan inte få upp min kokosnöt.. dudududu.. Inte ens med hammare och spik...*
 
Jepp, vi hade kräftskiva vi med!
 


 
Jag har faktiskt ingen förklaring till klädseln. Det bara blir så ibland 
 

Promenader och tjejsnack


Frukost/brunch/lunch på klipporna som vanligt
 Poolhäng på the rooftop
 
 
 Häng hos Lina och Allie med vänner


Telefonnördar. Drog troligen, rätt så ganska hundra procentigt säkert till Steyne efteråt. Jag skojar inte, vi är där ibland fem gånger i veckan.


Vanlig morgon i Manly i väntan på sällskap för frukost


Mer frukost på klipporna...


Lite utgång med kollegorna


Mer häng vid poolen...


Lite till vid poolen...

Vi är några riktiga kokosnötter i gänget

HAHA ÄLSKAR dessa två bilder! Mina sötistjejer...
Vi hänger där ganska ofta


Som sagt


The famous Manly ferry


Sola sola sola

 
Fler bilder kommer, men nu måste jag sova. Nu har ni sett hur min vår såg ut, minus jobb och alkohol. Åh gud, alldeles för mycket alkohol. Men hey, I'm still young!

 

Update

Okej, så av någon oförklarig anledning trodde jag att när jag klickade in mig på min blogg att den skulle innehålla någon sorts informartion eller update av mitt liv för er i Sverige. Jag hade fel. Inte konstigt att ni tycker att jag ska uppdatera mer. Jag antar att jag är så inne i mitt och det händer saker hela tiden så jag kommer väl inte riktigt till kritan med det här att uppdatera. Man kan säga så förresten? Komma till kritan? Skitsamma.

Tänkte uppdatera här nu då, och jag inser att det var senast i Juli jag gjorde en ordentlig uppdatering. Bra Essi, bra. Okej, let's break it down!

RSS 2.0