Les Misérables

 
Äntligen fick jag tid och sällskap för att gå och se Les Misérables på bio! Och precis som jag väntat mig är det inget annat än ett mästerverk. Ända sedan jag såg denna trailer första gången (och även nu) får jag tårar i ögonen och gåshud över hela kroppen. Den är inte ens 2 minuter men herregud... Musiken är ju så fin i denna musikal, men jag tror nog att varenda scen i denna filmversion är vacker också. Jag är inte galen i filmer, så när jag lägger upp det här är det för att det är något jag verkligen vill dela med mig av. Om ni inte redan sett den, rekommenderar jag att ni gör det snarast. De där 3 timmarna kändes som en halvtimme sittandes i mörkret med rysningar i kroppen, tårar i ögonen och en gapande mun. JA, i 3 timmar satt man så. Vi åt inte ens det vi hade tagit med oss in på bion! (Haha)
Hugh Jackman och Anne Hathaway är helt fantastiska precis som alla säger och trots de redan höga förväntningarna man hade innan, blev man så hänförd att man liksom inte riktigt förstod vad det var man hade sett. Men sen är ju jag också väldigt svag för den här sortens film och skådespeleri.
Det är såna här stunder jag älskar att leva på denna jord, för folk kan... Bara kan så jävla mycket. 
 
 
 

Nejmen hej

Ojsan, nu har det gått så där länge igen sen jag sist skrev. En av anledningar är faktiskt att min iPhone inte vill kopplas till min dator och gör det enklaste sättet att föra över bilder på till en omöjlighet. Inlägg blir ju så mycket mer intressanta med bilder om de handlar om vad man haft för sig.
Får sluta vara lat och se till så att det blir av så jag kan visa min sommar so far osv :)

RSS 2.0